Kjøpe eller selge ZSEcoin ? Lær mer her

ZSEcoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “ZSEcoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for ZSEcoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe ZSEcoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe ZSEcoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe ZSEcoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av ZSEcoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe ZSEcoin .

Hvordan selge ZSEcoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge ZSEcoin . Søk på “sell ZSEcoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er ZSEcoin ?

ZSEcoin er en av de virtuelle internettvalutaene. ZSEcoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er ZSEcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger ZSEcoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En ZSEcoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt ZSEcoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye ZSEcoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

ZSEcoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter ZSEcoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine ZSEcoin i.Hvordan bruke ZSEcoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker ZSEcoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om ZSEcoin ?

Du kan lære om ZSEcoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.