Kjøpe eller selge Zoin ? Lær mer her

Zoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Zoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Zoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Zoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Zoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Zoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Zoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Zoin .

Hvordan selge Zoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Zoin . Søk på “sell Zoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Zoin ?

Zoin er en av de virtuelle internettvalutaene. Zoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Zoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Zoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Zoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Zoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Zoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Zoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Zoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Zoin i.Hvordan bruke Zoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Zoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Zoin ?

Du kan lære om Zoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.