Kjøpe eller selge YOYOW ? Lær mer her

YOYOW er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “YOYOW exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for YOYOW på coinmarketcap.comHvordan kjøpe YOYOW ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe YOYOW . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe YOYOW på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av YOYOW der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe YOYOW .

Hvordan selge YOYOW ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge YOYOW . Søk på “sell YOYOW ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er YOYOW ?

YOYOW er en av de virtuelle internettvalutaene. YOYOW eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er YOYOW helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger YOYOW sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En YOYOW -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt YOYOW sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye YOYOW . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

YOYOW lommebok eller wallet

Søk på Google etter YOYOW wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine YOYOW i.Hvordan bruke YOYOW ?

Du finner ut av hvordan du bruker YOYOW ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om YOYOW ?

Du kan lære om YOYOW på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.