Kjøpe eller selge Yacoin ? Lær mer her


Yacoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Yacoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Yacoin på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Yacoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Yacoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Yacoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Yacoin der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Yacoin .

Hvordan selge Yacoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Yacoin . Søk på “sell Yacoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Yacoin ?

Yacoin er en av de virtuelle internettvalutaene. Yacoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Yacoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Yacoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Yacoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Yacoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Yacoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Yacoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Yacoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Yacoin i.

Hvordan bruke Yacoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Yacoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Yacoin ?

Du kan lære om Yacoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Yacoin ? Lær mer her