Kjøpe eller selge XDE II ? Lær mer her

XDE II er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “XDE II exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for XDE II på coinmarketcap.comHvordan kjøpe XDE II ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe XDE II . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe XDE II på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av XDE II der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe XDE II .

Hvordan selge XDE II ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge XDE II . Søk på “sell XDE II ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er XDE II ?

XDE II er en av de virtuelle internettvalutaene. XDE II eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er XDE II helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger XDE II sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En XDE II -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt XDE II sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye XDE II . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

XDE II lommebok eller wallet

Søk på Google etter XDE II wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine XDE II i.Hvordan bruke XDE II ?

Du finner ut av hvordan du bruker XDE II ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om XDE II ?

Du kan lære om XDE II på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.