Kjøpe eller selge X2 ? Lær mer her

X2 er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “X2 exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for X2 på coinmarketcap.comHvordan kjøpe X2 ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe X2 . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe X2 på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av X2 der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe X2 .

Hvordan selge X2 ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge X2 . Søk på “sell X2 ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er X2 ?

X2 er en av de virtuelle internettvalutaene. X2 eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er X2 helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger X2 sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En X2 -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt X2 sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye X2 . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

X2 lommebok eller wallet

Søk på Google etter X2 wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine X2 i.Hvordan bruke X2 ?

Du finner ut av hvordan du bruker X2 ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om X2 ?

Du kan lære om X2 på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.