Kjøpe eller selge Wild Beast Block ? Lær mer her

Wild Beast Block er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Wild Beast Block exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Wild Beast Block på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Wild Beast Block ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Wild Beast Block . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Wild Beast Block på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Wild Beast Block der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Wild Beast Block .

Hvordan selge Wild Beast Block ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Wild Beast Block . Søk på “sell Wild Beast Block ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Wild Beast Block ?

Wild Beast Block er en av de virtuelle internettvalutaene. Wild Beast Block eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Wild Beast Block helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Wild Beast Block sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Wild Beast Block -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Wild Beast Block sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Wild Beast Block . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Wild Beast Block lommebok eller wallet

Søk på Google etter Wild Beast Block wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Wild Beast Block i.Hvordan bruke Wild Beast Block ?

Du finner ut av hvordan du bruker Wild Beast Block ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Wild Beast Block ?

Du kan lære om Wild Beast Block på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.