Kjøpe eller selge Wi Coin ? Lær mer her

Wi Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Wi Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Wi Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Wi Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Wi Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Wi Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Wi Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Wi Coin .

Hvordan selge Wi Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Wi Coin . Søk på “sell Wi Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Wi Coin ?

Wi Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Wi Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Wi Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Wi Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Wi Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Wi Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Wi Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Wi Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Wi Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Wi Coin i.Hvordan bruke Wi Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Wi Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Wi Coin ?

Du kan lære om Wi Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.