Kjøpe eller selge WhaleCoin ? Lær mer her

WhaleCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “WhaleCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for WhaleCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe WhaleCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe WhaleCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe WhaleCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av WhaleCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe WhaleCoin .

Hvordan selge WhaleCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge WhaleCoin . Søk på “sell WhaleCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er WhaleCoin ?

WhaleCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. WhaleCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er WhaleCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger WhaleCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En WhaleCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt WhaleCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye WhaleCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

WhaleCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter WhaleCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine WhaleCoin i.Hvordan bruke WhaleCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker WhaleCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om WhaleCoin ?

Du kan lære om WhaleCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.