Kjøpe eller selge WA Space ? Lær mer her

WA Space er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “WA Space exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for WA Space på coinmarketcap.comHvordan kjøpe WA Space ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe WA Space . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe WA Space på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av WA Space der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe WA Space .

Hvordan selge WA Space ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge WA Space . Søk på “sell WA Space ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er WA Space ?

WA Space er en av de virtuelle internettvalutaene. WA Space eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er WA Space helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger WA Space sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En WA Space -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt WA Space sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye WA Space . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

WA Space lommebok eller wallet

Søk på Google etter WA Space wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine WA Space i.Hvordan bruke WA Space ?

Du finner ut av hvordan du bruker WA Space ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om WA Space ?

Du kan lære om WA Space på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.