Kjøpe eller selge VIP Tokens ? Lær mer her

VIP Tokens er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “VIP Tokens exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for VIP Tokens på coinmarketcap.comHvordan kjøpe VIP Tokens ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe VIP Tokens . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe VIP Tokens på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av VIP Tokens der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe VIP Tokens .

Hvordan selge VIP Tokens ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge VIP Tokens . Søk på “sell VIP Tokens ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er VIP Tokens ?

VIP Tokens er en av de virtuelle internettvalutaene. VIP Tokens eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er VIP Tokens helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger VIP Tokens sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En VIP Tokens -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt VIP Tokens sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye VIP Tokens . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

VIP Tokens lommebok eller wallet

Søk på Google etter VIP Tokens wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine VIP Tokens i.Hvordan bruke VIP Tokens ?

Du finner ut av hvordan du bruker VIP Tokens ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om VIP Tokens ?

Du kan lære om VIP Tokens på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.