Kjøpe eller selge Universal Currency ? Lær mer her

Universal Currency er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Universal Currency exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Universal Currency på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Universal Currency ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Universal Currency . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Universal Currency på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Universal Currency der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Universal Currency .

Hvordan selge Universal Currency ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Universal Currency . Søk på “sell Universal Currency ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Universal Currency ?

Universal Currency er en av de virtuelle internettvalutaene. Universal Currency eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Universal Currency helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Universal Currency sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Universal Currency -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Universal Currency sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Universal Currency . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Universal Currency lommebok eller wallet

Søk på Google etter Universal Currency wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Universal Currency i.Hvordan bruke Universal Currency ?

Du finner ut av hvordan du bruker Universal Currency ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Universal Currency ?

Du kan lære om Universal Currency på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.