Kjøpe eller selge Unitus ? Lær mer her

Unitus er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Unitus exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Unitus på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Unitus ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Unitus . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Unitus på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Unitus der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Unitus .

Hvordan selge Unitus ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Unitus . Søk på “sell Unitus ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Unitus ?

Unitus er en av de virtuelle internettvalutaene. Unitus eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Unitus helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Unitus sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Unitus -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Unitus sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Unitus . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Unitus lommebok eller wallet

Søk på Google etter Unitus wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Unitus i.Hvordan bruke Unitus ?

Du finner ut av hvordan du bruker Unitus ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Unitus ?

Du kan lære om Unitus på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.