Kjøpe eller selge Ubiq ? Lær mer her

Ubiq er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Ubiq exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Ubiq på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Ubiq ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Ubiq . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Ubiq på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Ubiq der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Ubiq .

Hvordan selge Ubiq ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Ubiq . Søk på “sell Ubiq ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Ubiq ?

Ubiq er en av de virtuelle internettvalutaene. Ubiq eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Ubiq helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Ubiq sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Ubiq -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Ubiq sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Ubiq . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Ubiq lommebok eller wallet

Søk på Google etter Ubiq wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Ubiq i.Hvordan bruke Ubiq ?

Du finner ut av hvordan du bruker Ubiq ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Ubiq ?

Du kan lære om Ubiq på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.