Kjøpe eller selge Tristar Coin ? Lær mer her

Tristar Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Tristar Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Tristar Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Tristar Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Tristar Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Tristar Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Tristar Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Tristar Coin .

Hvordan selge Tristar Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Tristar Coin . Søk på “sell Tristar Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Tristar Coin ?

Tristar Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Tristar Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Tristar Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Tristar Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Tristar Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Tristar Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Tristar Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Tristar Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Tristar Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Tristar Coin i.Hvordan bruke Tristar Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Tristar Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Tristar Coin ?

Du kan lære om Tristar Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.