Kjøpe eller selge TopCoin ? Lær mer her

TopCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “TopCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for TopCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe TopCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe TopCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe TopCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av TopCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe TopCoin .

Hvordan selge TopCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge TopCoin . Søk på “sell TopCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er TopCoin ?

TopCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. TopCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er TopCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger TopCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En TopCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt TopCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye TopCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

TopCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter TopCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine TopCoin i.Hvordan bruke TopCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker TopCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om TopCoin ?

Du kan lære om TopCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.