Kjøpe eller selge Topaz Coin ? Lær mer her

Topaz Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Topaz Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Topaz Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Topaz Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Topaz Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Topaz Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Topaz Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Topaz Coin .

Hvordan selge Topaz Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Topaz Coin . Søk på “sell Topaz Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Topaz Coin ?

Topaz Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Topaz Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Topaz Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Topaz Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Topaz Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Topaz Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Topaz Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Topaz Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Topaz Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Topaz Coin i.Hvordan bruke Topaz Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Topaz Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Topaz Coin ?

Du kan lære om Topaz Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.