Kjøpe eller selge The Vegan Initiative ? Lær mer her


The Vegan Initiative er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “The Vegan Initiative exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for The Vegan Initiative på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe The Vegan Initiative ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe The Vegan Initiative . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe The Vegan Initiative på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av The Vegan Initiative der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe The Vegan Initiative .

Hvordan selge The Vegan Initiative ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge The Vegan Initiative . Søk på “sell The Vegan Initiative ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er The Vegan Initiative ?

The Vegan Initiative er en av de virtuelle internettvalutaene. The Vegan Initiative eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er The Vegan Initiative helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger The Vegan Initiative sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En The Vegan Initiative -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt The Vegan Initiative sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye The Vegan Initiative . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

The Vegan Initiative lommebok eller wallet

Søk på Google etter The Vegan Initiative wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine The Vegan Initiative i.

Hvordan bruke The Vegan Initiative ?

Du finner ut av hvordan du bruker The Vegan Initiative ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om The Vegan Initiative ?

Du kan lære om The Vegan Initiative på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge The Vegan Initiative ? Lær mer her