Kjøpe eller selge The Cypherfunks ? Lær mer her

The Cypherfunks er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “The Cypherfunks exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for The Cypherfunks på coinmarketcap.comHvordan kjøpe The Cypherfunks ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe The Cypherfunks . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe The Cypherfunks på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av The Cypherfunks der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe The Cypherfunks .

Hvordan selge The Cypherfunks ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge The Cypherfunks . Søk på “sell The Cypherfunks ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er The Cypherfunks ?

The Cypherfunks er en av de virtuelle internettvalutaene. The Cypherfunks eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er The Cypherfunks helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger The Cypherfunks sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En The Cypherfunks -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt The Cypherfunks sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye The Cypherfunks . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

The Cypherfunks lommebok eller wallet

Søk på Google etter The Cypherfunks wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine The Cypherfunks i.Hvordan bruke The Cypherfunks ?

Du finner ut av hvordan du bruker The Cypherfunks ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om The Cypherfunks ?

Du kan lære om The Cypherfunks på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.