Kjøpe eller selge Tether ? Lær mer her

Tether er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Tether exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Tether på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Tether ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Tether . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Tether på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Tether der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Tether .

Hvordan selge Tether ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Tether . Søk på “sell Tether ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Tether ?

Tether er en av de virtuelle internettvalutaene. Tether eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Tether helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Tether sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Tether -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Tether sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Tether . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Tether lommebok eller wallet

Søk på Google etter Tether wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Tether i.Hvordan bruke Tether ?

Du finner ut av hvordan du bruker Tether ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Tether ?

Du kan lære om Tether på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.