Kjøpe eller selge Tellurion ? Lær mer her

Tellurion er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Tellurion exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Tellurion på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Tellurion ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Tellurion . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Tellurion på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Tellurion der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Tellurion .

Hvordan selge Tellurion ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Tellurion . Søk på “sell Tellurion ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Tellurion ?

Tellurion er en av de virtuelle internettvalutaene. Tellurion eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Tellurion helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Tellurion sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Tellurion -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Tellurion sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Tellurion . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Tellurion lommebok eller wallet

Søk på Google etter Tellurion wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Tellurion i.Hvordan bruke Tellurion ?

Du finner ut av hvordan du bruker Tellurion ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Tellurion ?

Du kan lære om Tellurion på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.