Kjøpe eller selge TaaS ? Lær mer her

TaaS er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “TaaS exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for TaaS på coinmarketcap.comHvordan kjøpe TaaS ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe TaaS . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe TaaS på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av TaaS der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe TaaS .

Hvordan selge TaaS ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge TaaS . Søk på “sell TaaS ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er TaaS ?

TaaS er en av de virtuelle internettvalutaene. TaaS eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er TaaS helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger TaaS sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En TaaS -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt TaaS sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye TaaS . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

TaaS lommebok eller wallet

Søk på Google etter TaaS wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine TaaS i.Hvordan bruke TaaS ?

Du finner ut av hvordan du bruker TaaS ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om TaaS ?

Du kan lære om TaaS på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.