Kjøpe eller selge Swarm City ? Lær mer her

Swarm City er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Swarm City exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Swarm City på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Swarm City ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Swarm City . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Swarm City på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Swarm City der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Swarm City .

Hvordan selge Swarm City ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Swarm City . Søk på “sell Swarm City ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Swarm City ?

Swarm City er en av de virtuelle internettvalutaene. Swarm City eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Swarm City helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Swarm City sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Swarm City -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Swarm City sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Swarm City . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Swarm City lommebok eller wallet

Søk på Google etter Swarm City wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Swarm City i.Hvordan bruke Swarm City ?

Du finner ut av hvordan du bruker Swarm City ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Swarm City ?

Du kan lære om Swarm City på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.