Kjøpe eller selge SwagBucks ? Lær mer her

SwagBucks er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “SwagBucks exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for SwagBucks på coinmarketcap.comHvordan kjøpe SwagBucks ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe SwagBucks . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe SwagBucks på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av SwagBucks der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe SwagBucks .

Hvordan selge SwagBucks ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge SwagBucks . Søk på “sell SwagBucks ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er SwagBucks ?

SwagBucks er en av de virtuelle internettvalutaene. SwagBucks eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er SwagBucks helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger SwagBucks sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En SwagBucks -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt SwagBucks sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye SwagBucks . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

SwagBucks lommebok eller wallet

Søk på Google etter SwagBucks wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine SwagBucks i.Hvordan bruke SwagBucks ?

Du finner ut av hvordan du bruker SwagBucks ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om SwagBucks ?

Du kan lære om SwagBucks på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.