Kjøpe eller selge Steps ? Lær mer her

Steps er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Steps exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Steps på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Steps ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Steps . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Steps på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Steps der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Steps .

Hvordan selge Steps ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Steps . Søk på “sell Steps ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Steps ?

Steps er en av de virtuelle internettvalutaene. Steps eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Steps helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Steps sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Steps -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Steps sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Steps . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Steps lommebok eller wallet

Søk på Google etter Steps wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Steps i.Hvordan bruke Steps ?

Du finner ut av hvordan du bruker Steps ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Steps ?

Du kan lære om Steps på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.