Kjøpe eller selge Stellar Lumens ? Lær mer her

Stellar Lumens er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Stellar Lumens exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Stellar Lumens på coinmarketcap.com



Hvordan kjøpe Stellar Lumens ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Stellar Lumens . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Stellar Lumens på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Stellar Lumens der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Stellar Lumens .

Hvordan selge Stellar Lumens ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Stellar Lumens . Søk på “sell Stellar Lumens ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.



Hva er Stellar Lumens ?

Stellar Lumens er en av de virtuelle internettvalutaene. Stellar Lumens eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Stellar Lumens helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Stellar Lumens sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Stellar Lumens -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Stellar Lumens sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Stellar Lumens . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Stellar Lumens lommebok eller wallet

Søk på Google etter Stellar Lumens wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Stellar Lumens i.



Hvordan bruke Stellar Lumens ?

Du finner ut av hvordan du bruker Stellar Lumens ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Stellar Lumens ?

Du kan lære om Stellar Lumens på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.