Kjøpe eller selge Steem Dollars ? Lær mer her

Steem Dollars er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Steem Dollars exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Steem Dollars på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Steem Dollars ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Steem Dollars . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Steem Dollars på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Steem Dollars der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Steem Dollars .

Hvordan selge Steem Dollars ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Steem Dollars . Søk på “sell Steem Dollars ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Steem Dollars ?

Steem Dollars er en av de virtuelle internettvalutaene. Steem Dollars eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Steem Dollars helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Steem Dollars sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Steem Dollars -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Steem Dollars sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Steem Dollars . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Steem Dollars lommebok eller wallet

Søk på Google etter Steem Dollars wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Steem Dollars i.Hvordan bruke Steem Dollars ?

Du finner ut av hvordan du bruker Steem Dollars ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Steem Dollars ?

Du kan lære om Steem Dollars på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.