Kjøpe eller selge Sphre AIR ? Lær mer her

Sphre AIR er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Sphre AIR exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Sphre AIR på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Sphre AIR ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Sphre AIR . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Sphre AIR på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Sphre AIR der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Sphre AIR .

Hvordan selge Sphre AIR ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Sphre AIR . Søk på “sell Sphre AIR ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Sphre AIR ?

Sphre AIR er en av de virtuelle internettvalutaene. Sphre AIR eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Sphre AIR helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Sphre AIR sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Sphre AIR -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Sphre AIR sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Sphre AIR . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Sphre AIR lommebok eller wallet

Søk på Google etter Sphre AIR wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Sphre AIR i.Hvordan bruke Sphre AIR ?

Du finner ut av hvordan du bruker Sphre AIR ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Sphre AIR ?

Du kan lære om Sphre AIR på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.