Kjøpe eller selge SegWit2x ? Lær mer her

SegWit2x er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “SegWit2x exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for SegWit2x på coinmarketcap.comHvordan kjøpe SegWit2x ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe SegWit2x . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe SegWit2x på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av SegWit2x der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe SegWit2x .

Hvordan selge SegWit2x ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge SegWit2x . Søk på “sell SegWit2x ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er SegWit2x ?

SegWit2x er en av de virtuelle internettvalutaene. SegWit2x eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er SegWit2x helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger SegWit2x sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En SegWit2x -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt SegWit2x sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye SegWit2x . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

SegWit2x lommebok eller wallet

Søk på Google etter SegWit2x wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine SegWit2x i.Hvordan bruke SegWit2x ?

Du finner ut av hvordan du bruker SegWit2x ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om SegWit2x ?

Du kan lære om SegWit2x på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.