Kjøpe eller selge Save and Gain ? Lær mer her

Save and Gain er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Save and Gain exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Save and Gain på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Save and Gain ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Save and Gain . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Save and Gain på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Save and Gain der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Save and Gain .

Hvordan selge Save and Gain ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Save and Gain . Søk på “sell Save and Gain ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Save and Gain ?

Save and Gain er en av de virtuelle internettvalutaene. Save and Gain eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Save and Gain helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Save and Gain sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Save and Gain -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Save and Gain sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Save and Gain . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Save and Gain lommebok eller wallet

Søk på Google etter Save and Gain wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Save and Gain i.Hvordan bruke Save and Gain ?

Du finner ut av hvordan du bruker Save and Gain ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Save and Gain ?

Du kan lære om Save and Gain på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.