Kjøpe eller selge Ripto Bux ? Lær mer her

Ripto Bux er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Ripto Bux exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Ripto Bux på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Ripto Bux ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Ripto Bux . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Ripto Bux på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Ripto Bux der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Ripto Bux .

Hvordan selge Ripto Bux ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Ripto Bux . Søk på “sell Ripto Bux ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Ripto Bux ?

Ripto Bux er en av de virtuelle internettvalutaene. Ripto Bux eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Ripto Bux helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Ripto Bux sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Ripto Bux -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Ripto Bux sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Ripto Bux . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Ripto Bux lommebok eller wallet

Søk på Google etter Ripto Bux wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Ripto Bux i.Hvordan bruke Ripto Bux ?

Du finner ut av hvordan du bruker Ripto Bux ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Ripto Bux ?

Du kan lære om Ripto Bux på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.