Kjøpe eller selge Request Network ? Lær mer her

Request Network er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Request Network exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Request Network på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Request Network ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Request Network . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Request Network på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Request Network der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Request Network .

Hvordan selge Request Network ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Request Network . Søk på “sell Request Network ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Request Network ?

Request Network er en av de virtuelle internettvalutaene. Request Network eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Request Network helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Request Network sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Request Network -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Request Network sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Request Network . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Request Network lommebok eller wallet

Søk på Google etter Request Network wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Request Network i.Hvordan bruke Request Network ?

Du finner ut av hvordan du bruker Request Network ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Request Network ?

Du kan lære om Request Network på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.