Kjøpe eller selge Protean ? Lær mer her

Protean er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Protean exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Protean på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Protean ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Protean . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Protean på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Protean der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Protean .

Hvordan selge Protean ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Protean . Søk på “sell Protean ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Protean ?

Protean er en av de virtuelle internettvalutaene. Protean eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Protean helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Protean sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Protean -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Protean sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Protean . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Protean lommebok eller wallet

Søk på Google etter Protean wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Protean i.Hvordan bruke Protean ?

Du finner ut av hvordan du bruker Protean ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Protean ?

Du kan lære om Protean på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.