Kjøpe eller selge Project Decorum ? Lær mer her

Project Decorum er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Project Decorum exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Project Decorum på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Project Decorum ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Project Decorum . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Project Decorum på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Project Decorum der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Project Decorum .

Hvordan selge Project Decorum ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Project Decorum . Søk på “sell Project Decorum ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Project Decorum ?

Project Decorum er en av de virtuelle internettvalutaene. Project Decorum eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Project Decorum helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Project Decorum sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Project Decorum -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Project Decorum sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Project Decorum . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Project Decorum lommebok eller wallet

Søk på Google etter Project Decorum wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Project Decorum i.Hvordan bruke Project Decorum ?

Du finner ut av hvordan du bruker Project Decorum ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Project Decorum ?

Du kan lære om Project Decorum på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.