Kjøpe eller selge PRIZM ? Lær mer her

PRIZM er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “PRIZM exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for PRIZM på coinmarketcap.comHvordan kjøpe PRIZM ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe PRIZM . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe PRIZM på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av PRIZM der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe PRIZM .

Hvordan selge PRIZM ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge PRIZM . Søk på “sell PRIZM ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er PRIZM ?

PRIZM er en av de virtuelle internettvalutaene. PRIZM eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er PRIZM helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger PRIZM sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En PRIZM -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt PRIZM sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye PRIZM . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

PRIZM lommebok eller wallet

Søk på Google etter PRIZM wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine PRIZM i.Hvordan bruke PRIZM ?

Du finner ut av hvordan du bruker PRIZM ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om PRIZM ?

Du kan lære om PRIZM på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.