Kjøpe eller selge Prime-XI ? Lær mer her

Prime-XI er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Prime-XI exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Prime-XI på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Prime-XI ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Prime-XI . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Prime-XI på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Prime-XI der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Prime-XI .

Hvordan selge Prime-XI ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Prime-XI . Søk på “sell Prime-XI ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Prime-XI ?

Prime-XI er en av de virtuelle internettvalutaene. Prime-XI eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Prime-XI helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Prime-XI sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Prime-XI -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Prime-XI sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Prime-XI . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Prime-XI lommebok eller wallet

Søk på Google etter Prime-XI wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Prime-XI i.Hvordan bruke Prime-XI ?

Du finner ut av hvordan du bruker Prime-XI ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Prime-XI ?

Du kan lære om Prime-XI på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.