Kjøpe eller selge PopularCoin ? Lær mer her

PopularCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “PopularCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for PopularCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe PopularCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe PopularCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe PopularCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av PopularCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe PopularCoin .

Hvordan selge PopularCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge PopularCoin . Søk på “sell PopularCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er PopularCoin ?

PopularCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. PopularCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er PopularCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger PopularCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En PopularCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt PopularCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye PopularCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

PopularCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter PopularCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine PopularCoin i.Hvordan bruke PopularCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker PopularCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om PopularCoin ?

Du kan lære om PopularCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.