Kjøpe eller selge Pirate Blocks ? Lær mer her

Pirate Blocks er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Pirate Blocks exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Pirate Blocks på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Pirate Blocks ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Pirate Blocks . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Pirate Blocks på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Pirate Blocks der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Pirate Blocks .

Hvordan selge Pirate Blocks ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Pirate Blocks . Søk på “sell Pirate Blocks ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Pirate Blocks ?

Pirate Blocks er en av de virtuelle internettvalutaene. Pirate Blocks eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Pirate Blocks helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Pirate Blocks sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Pirate Blocks -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Pirate Blocks sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Pirate Blocks . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Pirate Blocks lommebok eller wallet

Søk på Google etter Pirate Blocks wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Pirate Blocks i.Hvordan bruke Pirate Blocks ?

Du finner ut av hvordan du bruker Pirate Blocks ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Pirate Blocks ?

Du kan lære om Pirate Blocks på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.