Kjøpe eller selge Philosopher Stone ? Lær mer her


Philosopher Stone er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Philosopher Stone exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Philosopher Stone på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Philosopher Stone ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Philosopher Stone . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Philosopher Stone på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Philosopher Stone der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Philosopher Stone .

Hvordan selge Philosopher Stone ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Philosopher Stone . Søk på “sell Philosopher Stone ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Philosopher Stone ?

Philosopher Stone er en av de virtuelle internettvalutaene. Philosopher Stone eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Philosopher Stone helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Philosopher Stone sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Philosopher Stone -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Philosopher Stone sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Philosopher Stone . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Philosopher Stone lommebok eller wallet

Søk på Google etter Philosopher Stone wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Philosopher Stone i.

Hvordan bruke Philosopher Stone ?

Du finner ut av hvordan du bruker Philosopher Stone ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Philosopher Stone ?

Du kan lære om Philosopher Stone på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Philosopher Stone ? Lær mer her