Kjøpe eller selge Peerplays ? Lær mer her

Peerplays er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Peerplays exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Peerplays på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Peerplays ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Peerplays . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Peerplays på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Peerplays der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Peerplays .

Hvordan selge Peerplays ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Peerplays . Søk på “sell Peerplays ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Peerplays ?

Peerplays er en av de virtuelle internettvalutaene. Peerplays eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Peerplays helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Peerplays sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Peerplays -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Peerplays sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Peerplays . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Peerplays lommebok eller wallet

Søk på Google etter Peerplays wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Peerplays i.Hvordan bruke Peerplays ?

Du finner ut av hvordan du bruker Peerplays ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Peerplays ?

Du kan lære om Peerplays på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.