Kjøpe eller selge P7Coin ? Lær mer her

P7Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “P7Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for P7Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe P7Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe P7Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe P7Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av P7Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe P7Coin .

Hvordan selge P7Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge P7Coin . Søk på “sell P7Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er P7Coin ?

P7Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. P7Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er P7Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger P7Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En P7Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt P7Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye P7Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

P7Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter P7Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine P7Coin i.Hvordan bruke P7Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker P7Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om P7Coin ?

Du kan lære om P7Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.