Kjøpe eller selge Open Trading Network ? Lær mer her

Open Trading Network er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Open Trading Network exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Open Trading Network på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Open Trading Network ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Open Trading Network . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Open Trading Network på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Open Trading Network der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Open Trading Network .

Hvordan selge Open Trading Network ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Open Trading Network . Søk på “sell Open Trading Network ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Open Trading Network ?

Open Trading Network er en av de virtuelle internettvalutaene. Open Trading Network eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Open Trading Network helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Open Trading Network sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Open Trading Network -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Open Trading Network sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Open Trading Network . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Open Trading Network lommebok eller wallet

Søk på Google etter Open Trading Network wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Open Trading Network i.Hvordan bruke Open Trading Network ?

Du finner ut av hvordan du bruker Open Trading Network ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Open Trading Network ?

Du kan lære om Open Trading Network på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.