Kjøpe eller selge OAX ? Lær mer her

OAX er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “OAX exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for OAX på coinmarketcap.comHvordan kjøpe OAX ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe OAX . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe OAX på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av OAX der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe OAX .

Hvordan selge OAX ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge OAX . Søk på “sell OAX ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er OAX ?

OAX er en av de virtuelle internettvalutaene. OAX eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er OAX helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger OAX sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En OAX -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt OAX sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye OAX . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

OAX lommebok eller wallet

Søk på Google etter OAX wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine OAX i.Hvordan bruke OAX ?

Du finner ut av hvordan du bruker OAX ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om OAX ?

Du kan lære om OAX på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.