Kjøpe eller selge NevaCoin ? Lær mer her

NevaCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “NevaCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for NevaCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe NevaCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe NevaCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe NevaCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av NevaCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe NevaCoin .

Hvordan selge NevaCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge NevaCoin . Søk på “sell NevaCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er NevaCoin ?

NevaCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. NevaCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er NevaCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger NevaCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En NevaCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt NevaCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye NevaCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

NevaCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter NevaCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine NevaCoin i.Hvordan bruke NevaCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker NevaCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om NevaCoin ?

Du kan lære om NevaCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.