Kjøpe eller selge Netko ? Lær mer her

Netko er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Netko exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Netko på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Netko ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Netko . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Netko på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Netko der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Netko .

Hvordan selge Netko ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Netko . Søk på “sell Netko ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Netko ?

Netko er en av de virtuelle internettvalutaene. Netko eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Netko helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Netko sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Netko -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Netko sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Netko . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Netko lommebok eller wallet

Søk på Google etter Netko wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Netko i.Hvordan bruke Netko ?

Du finner ut av hvordan du bruker Netko ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Netko ?

Du kan lære om Netko på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.