Kjøpe eller selge Neptune Classic ? Lær mer her

Neptune Classic er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Neptune Classic exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Neptune Classic på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Neptune Classic ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Neptune Classic . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Neptune Classic på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Neptune Classic der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Neptune Classic .

Hvordan selge Neptune Classic ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Neptune Classic . Søk på “sell Neptune Classic ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Neptune Classic ?

Neptune Classic er en av de virtuelle internettvalutaene. Neptune Classic eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Neptune Classic helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Neptune Classic sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Neptune Classic -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Neptune Classic sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Neptune Classic . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Neptune Classic lommebok eller wallet

Søk på Google etter Neptune Classic wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Neptune Classic i.Hvordan bruke Neptune Classic ?

Du finner ut av hvordan du bruker Neptune Classic ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Neptune Classic ?

Du kan lære om Neptune Classic på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.