Kjøpe eller selge NEM ? Lær mer her

NEM er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “NEM exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for NEM på coinmarketcap.comHvordan kjøpe NEM ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe NEM . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe NEM på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av NEM der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe NEM .

Hvordan selge NEM ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge NEM . Søk på “sell NEM ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er NEM ?

NEM er en av de virtuelle internettvalutaene. NEM eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er NEM helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger NEM sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En NEM -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt NEM sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye NEM . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

NEM lommebok eller wallet

Søk på Google etter NEM wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine NEM i.Hvordan bruke NEM ?

Du finner ut av hvordan du bruker NEM ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om NEM ?

Du kan lære om NEM på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.