Kjøpe eller selge Neblio ? Lær mer her

Neblio er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Neblio exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Neblio på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Neblio ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Neblio . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Neblio på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Neblio der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Neblio .

Hvordan selge Neblio ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Neblio . Søk på “sell Neblio ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Neblio ?

Neblio er en av de virtuelle internettvalutaene. Neblio eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Neblio helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Neblio sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Neblio -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Neblio sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Neblio . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Neblio lommebok eller wallet

Søk på Google etter Neblio wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Neblio i.Hvordan bruke Neblio ?

Du finner ut av hvordan du bruker Neblio ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Neblio ?

Du kan lære om Neblio på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.