Kjøpe eller selge NAV Coin ? Lær mer her

NAV Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “NAV Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for NAV Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe NAV Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe NAV Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe NAV Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av NAV Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe NAV Coin .

Hvordan selge NAV Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge NAV Coin . Søk på “sell NAV Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er NAV Coin ?

NAV Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. NAV Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er NAV Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger NAV Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En NAV Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt NAV Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye NAV Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

NAV Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter NAV Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine NAV Coin i.Hvordan bruke NAV Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker NAV Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om NAV Coin ?

Du kan lære om NAV Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.