Kjøpe eller selge MyBit Token ? Lær mer her


MyBit Token er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “MyBit Token exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for MyBit Token på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe MyBit Token ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe MyBit Token . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe MyBit Token på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av MyBit Token der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe MyBit Token .

Hvordan selge MyBit Token ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge MyBit Token . Søk på “sell MyBit Token ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er MyBit Token ?

MyBit Token er en av de virtuelle internettvalutaene. MyBit Token eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er MyBit Token helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger MyBit Token sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En MyBit Token -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt MyBit Token sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye MyBit Token . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

MyBit Token lommebok eller wallet

Søk på Google etter MyBit Token wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine MyBit Token i.

Hvordan bruke MyBit Token ?

Du finner ut av hvordan du bruker MyBit Token ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om MyBit Token ?

Du kan lære om MyBit Token på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge MyBit Token ? Lær mer her